fredag 8 oktober 2010

Trasiga skor...

En vän till mig skulle i väg på en större sammankomst, det var vänner från USA som hon inte hade sett på säkert 10 år. Väl iordning gjord så rusade hon till tunnelbanan. Det som hände då får bara inte hända.....

Helt plötsligt så släpper sulan från skon!!! Det var en typ av plattå skor, så sulan behövs om jag säger så.... snällt sitter hon på tunnelbanan tills hon är framme i stan. Väl där så rusar hon in på en pressbyrå och frågar dem...."Har ni möjligtvis en häftapparat eller lim?"

hahhahahahha snacka om att de måste ha sett frågande ut! Hon hade lite tur..de hade lim, något superstarkt.... hon smetar på det och vips så är skon lagad. Trodde hon....
Hon ger sig av igen mot puben de ska träffas på och helt plötsligt så börjar det kännas konstigt under foten.... Hon stannar och ser efter, till sin fasa upptäcker hon att limmet har gått igenom skon och hennes fotsula mår inte särskilt bra av limmet! Så hon tar av sig skorna och vandrar vidare.

Väl inne på puben träffas alla och det är ett kärt återseende. Hon går fram till baren och beställer en öl, hon tillägger dessutom lite ironiskt " ......och ett par skor i storlek 38 tack"
Bartendern säger vänta och försvinner, min vän tittar efter bartendern frågandes.
Bartendern återkommer och slänger upp ett par skor på bardisken. "Här, de kan du få, ingen har använt dem, de är helt nya, de bara står här och samlar damm." Min vän stirrar på skorna med stora ögon,  på bartendern och sedan på skorna igen. Hon vänder dem sakta upp och ned och tittar.....sen brister hon ut i skratt, kan ni gissa? Det var storlek 38!! Så hon dansade med dem hela kvällen på fötterna och hade en underbar kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar