måndag 11 oktober 2010

Krogdejt vs. nätdejt

När man träffar någon ute på krogen, då märker man direkt om det finns attraktion. Man spanar ut över folkmassan och ser just HONOM! Sen pratar man lite och byter telefonnummer.
På internet ser man en bild på killen, man läser också en presentation som han har skrivit. Där det står vad han vill, om han vill ha ett seriöst förhållande eller om han bara är ute efter lite kul. Det står fakta om honom, såsom längd, vikt, hårfärg, osv, om han har bil, cykel, vad han jobbar med och vad han gör på fritiden. Man vet då redan en hel del om honom innan man börjar maila, för att sedan chatta på msn och sedan byta telefonnummer.
Vad är då bäst? En del säger att nätdejting inte är något för dem. En del tycker inte om krogragg.
Ok, om man träffar någon genom nätet så kan det ändå skära sig då man träffas live sen, öven om man gillade bilderna. Man ser ju inte gester, känner dofter, ser stil, charm osv osv på en bild som i verkligheten, där vinner ju krogdejten. Men fördelen med nätdejt är att man vet mer saker om personen än man gör med krogdejten.
Nackdelen med en krogdejt är att man går mest på det yttre. Det är inte så att man ställer sig och frågar efter fem minuter om personen är seriös, vad de gör på fritiden osv, visst frågar jag saker men inte allt. Man tänker att man ska träffas nästa dag i dagsljuset och lära känna varandra. Men då man väl ses och fikar så visar det sig kanske att killen bara är ute efter lite roligt, det var inget som framgick då man träffades på krogen.
Så...kontentan av det hela för min egen del....båda är nog lika bra.
14/5-10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar