måndag 11 oktober 2010

Dejter och deras historier

Dejting. Ja, män och kvinnor träffar många olika människor och får höra en massa olika livshistorier....
En kille gick och lämnade kissprov då han hade åkt fast för rattfylla, men han skötte däremot sitt jobb prick fritt och hade alltid gjort!
En annan hade varit missbrukare under större delen av sitt liv, men bestämde sig för att sluta. Han bröt upp allt med sitt gamla liv och blev terapeupt och jobbade regionalt med en gemenskap för att få andra att sluta använda droger. Hatten av för honom.....
En var intresserad av en tjej och då hon inte var intresserad tillbaka så frågade han ändå om de kunde träffas som vänner och fika.
En annan hade sin pappa på intensiven för fjärde gången....men han hade ändå kontakt med en tjej som han mött på nätet. Han ville ändå att livet skulle rulla vidare i sorgen och få annat att tänka på.
En annan ringde och ringde, flera gånger om dagen, överröste henne med komplimanger, men en dag så svarade han inte i telefon då hon ringde. Dagen efter så bad han om ursäkt, ringde henne stup i ett för att sen en dag upprepa sitt försvinnande, för att sen fortsätta ringa henne stup i ett.
En annan var väldigt angelägen och frågade om hennes nummer. Då han fick det så smsade han bara. Hon ringde honom två ggr men han själv smsade hela tiden. En dag upphörde det...två veckor gick och sen kom det ett sms från honom igen, som om inget hade hänt. Han frågade aldrig om de skulle ses. Han skrev också vid ett tillfälle "Jag gillar inte att smsa".
En var charmig och tog henne med storm! Han skämde bort henne och de träffades i några månader, sen kom det fram av en slump att han var gift....
En var jätte intresserad och ville träffa henne hela tiden. De åkte dock aldrig hem till honom...Då hon ringde svarade han aldrig utan ringde alltid upp sen och satt då i bilen eller var utomhus. De träffades intensivt i två veckor och en dag sa han som vanligt. "Jag kommer till dig strax" Sen dök han inte upp, han svarade inte i telefon och han ringde inte heller. Hon hörde aldrig från honom igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar