måndag 11 oktober 2010

Värt att tänka på ang dejting och kärlek...

"Han säger att han har haft mycket på jobbet, att han inte har hunnit att ringa dig för att han har haft så sjukt stressigt. Skitsnack! i mobiltelefonernas och kortnummerns era är det praktiskt taget omöjligt att inte ringa dig. Du ska ju vara ljuspunkten i hans stressiga vardag så att han verkligen skulle göra allt för att ringa dig."
"Han är ömsint, han är omtänksam... men han ringer inte när han har sagt att han ska göra det... eller inte ringer alls speciellt ofta...det är varken ömsint eller omtänksamt!" En man som gillar dig VILL vara tillsammans med dig och han nöjer sig inte att bara prata med dig fem gånger om dagen i telefon utan vill också se dig."
"Låt dig inte luras av en massa sötnos och älskling, en massa nonsens är det! Det är lättare att sötnosa någon än att säga jag är faktiskt inte så intresserad."
"Handling är bättre än ord!"
"Frågan är om det är okej att någon glömmer att ringa... om vi bortser från katastrofer, någon måste in på sjukhus, han har fått sparken, så borde han aldrig glömma att ringa dig. Om man gillar någon så glömmer man helt enkelt inte bort den personen."
"Det handlar helt enkelt om prioritering."
"Om han inte ringer så är det för att han inte tänker på dig."
"Om han säger saker som han sen inte håller, hur små de än må vara, så kommer han att göra likadant när det gäller viktiga saker."
"Om han inte gör sig besväret att lugna dig och lägga locket på ett  återkommande irritationsmoment är det för att han inte respekterar dina känslor och behov."
Från boken "Dumpa honom, han vill faktiskt inte ha dig" och mina egna ord.
3/4-10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar