måndag 11 oktober 2010

Att förändras

Vissa tror att jag är likadan som jag var för några år sen. Vissa tror tillomed att jag är likadan sen tonnåren. Jag är snart 35 år.... Jag vet inte hur andra är, men jag förändras. Sen har jag även gått i terapi i 2 år och verkligen jobbat med mig själv. Åsikter, tankar mm har ändrats ganska mycket under åren. Bara under det senaste halvåret tex.
Så..NEJ, jag är inte så som jag har varit förut!
I dag är sista dagen i terapi!!!  Känns konstigt men bra. Sista tiden har jag bara gått dit och pratat utan direkt mening. Vi har inte haft så mycket att jobba med på senare tid. Men det känns lite sorgligt att skiljas från en person som jag har sett ofta i 2 år. Hon är grym! Hon är en jätte fin person och det känns tråkigt att inte se henne nåt mer....
I morgon ska jag till vårdcentralen. Jag har för ett par månader sen fått en knöl under huden vid handleden. Ungefär som en fingernagel i storlek. Vill mest bara kolla vad det är, jag är inte orolig för att det ska vara något hemskt. Kanske bara är en broskbit som uppkommit av extra jobbet. Inte vet jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar