måndag 28 mars 2011

Tack!

Jag vill tacka "Nattens bibliotek", som jag inte ens känner, för att hon uppmärksammade min blogg och intresserade sig för mina inlägg om uppväxten. Hon har skrivit om det på sin sida:

"Rebecca som bloggar under namnet ”Jag i stora världen” har skrivit en serie inlägg om sin uppväxt. Rebecca är vuxen nu, men hon beskriver händelserna ur ett barnperspektiv, vilket gör det skrämmande realistiskt. Jag kommer på mig själv med att föreställa mig Rebecca som en liten flicka när hon lutar sig in i brevlådan för att förstå varför det kommer rök. Så här står det i det första inlägget:
Jag har länge velat skriva om min uppväxt. Nu känner jag mig redo för det. Jag vill bara säga att detta som jag skriver är hur JAG uppfattade barndomen och hur JAG genomlevde den. Vissa personer kanske tycker att jag smutskastar eller talar om privata saker, därför ska jag försöka att bara skriva om mig själv och det jag har varit med om.
Sedan följer fem inlägg som slutar där Rebeccas liv var tvunget att ta en helt ny vändning när hennes mamma gjorde det hon hotat med hela tiden. Du hittar det första inlägget här och sedan hittar du de andra inläggen i menyn till vänster. Ta ett djupt andetag innan du börjar läsa. Rebecca har klarat av mer än något barn ska behöva klara av under sin uppväxt."

Jag vill också genom detta visa andra till hennes blogg "nattens bibliotek" där hon tar upp intressanta ämnen.
http://nattensbibliotek.wordpress.com/

1 kommentar:

  1. Hej!

    Jag väljer att kommentera det här inlägget eftersom det var så jag hittade till dig. Jag heter Matilda och jobbar på Tjejzonens blogg Tjejkraft.se

    Tjejzonen är en ideell organisation som hjälper tjejer som lider av psykisk ohäsla eller ätstörningar. Tjejkraft.se startades i linje med vårt mål att finnas där för tjejerna när de behöver det. Förutom chatt och storasyster verksamhet vill vi finnas tillgängliga på nätet. Bloggens syfte är att peppa och motivera tjejerna, samt ge dem en frizon från konsumtion, mode, bantning mm. I ett inlägg kommenterade en av våra läsare såhär: Jag skulle vilja läsa om fler historier där man vänt på situationen och mot alla odds nu lever ett lyckligt liv. Det ger en otrolig drivkraft till alla, tror jag, att höra att ”vanliga” människor som en själv lyckats med det.

    Jag letar nu efter personer som vill gästblogga hos oss och berätta om sin egen uppväxt i syfte att visa att det går över och blir bättre. Om du är intresserad av att skriva en kort text hos oss får du gärna kontakta mig på matilda@tjejzonen.com Stort tack på förhand!

    SvaraRadera